Berichten over Werkbezoek

 1. Dorcasweblogbreed.jpg
  Willeke binnen.jpg
  Door Willeke de Jager op 4 juni 2021

  Veel meer dan een kringloopwinkel

  Werkbezoeken zijn een van de leukste bezigheden als volksvertegenwoordiger. En het mag weer! Dorcas Apeldoorn had na de lock down de primeur voor Hanna Riezebos en mijzelf. En wat een mooie club is dat! Ik ga ze hier een podium geven, want deze organisatie presteert het om binnen 1,5 jaar na opening te werken met 140 vrijwilligers. Als een van de 39 vestigingen van Dorcas winkels in Nederland is de vestiging in Apeldoorn naast winkel ook een regionaal logistiek centrum en taalschool.

  Lees meer over "Veel meer dan een kringloopwinkel"
 2. DeHaere.jpg
  Willeke binnen.jpg
  Door Willeke de Jager op 12 september 2019

  Op bezoek bij Woonwagenbelangen Apeldoorn

  Vorige week was ik samen met Peter Kranenburg uitgenodigd door Woonwagenbelangen Apeldoorn om hun woonwagenkampen te komen bekijken. Dat vind ik nou een van de leukste dingen van de lokale politiek: op plekken komen waar ik anders niet snel kom. 

  Lees meer over "Op bezoek bij Woonwagenbelangen Apeldoorn"
 3. Statie3.jpg
  TOF_0168.jpg
  Door Erik Jan Aalbers op 20 mei 2019

  Werkbezoek Statie

  Afgelopen zaterdag 18 mei waren we als fractie samen met Tweede Kamerlid Nico Drost en Statenlid Janneke Slingerland op werkbezoek bij Statie. Het historische stationsgebouw uit 1876, waarin vroeger de Koninklijke wachtkamer van koningin Wilhelmina was gevestigd, is tegenwoordig een locatie om te lunchen, te vergaderen en te dineren. Pluryn bied op deze manier zo’n 27 mensen ruimte om op heel verschillende manieren werkervaring op te doen. 

  Lees meer over "Werkbezoek Statie"
 4. Webblog 29-12 Hanna Integratie.jpeg
  CU-Apeldoorn_039_0C0A0377.jpg
  Door Hanna Riezebos op 29 december 2018

  Feest in de Spitsbergenschool

  De gemeenteraad krijgt veel uitnodigingen voor van alles wat er in Apeldoorn speelt. Dat is ontzettend leuk, maar je moet natuurlijk keuzes maken. Bij sommige is het niet moeilijk: daar wil je gewoon heel graag heen! 

  Lees meer over "Feest in de Spitsbergenschool"