Blogs per auteur

 1. Webblog 22-1-18 Hanna Herdenking
  CU-Apeldoorn_039_0C0A0377.jpg CU-Apeldoorn_034_0C0A0352.jpg
  Door Hanna Riezebos, Ben Bloem op 23 januari 2018

  Herdenking Apeldoornsche Bosch

  Let op je gedachten, want dat worden woorden. Let op je woorden want dat worden je daden. Let op je daden want dat worden je gewoontes. (Bron: Talmoed)

  Lees meer over "Herdenking Apeldoornsche Bosch"
 2. blurring
  CU-Apeldoorn_039_0C0A0377.jpg
  Door Hanna Riezebos op 29 november 2017

  Slimme blurring zonder alcohol

  Blurring, het slim combineren van goederen en diensten om de verkoop van beide te versterken, is van alle tijden. Door de crisis zwaar getroffen retailers veerden dankbaar op, toen bleek dat slimme verkoopcombinaties (zoals proeverijen in supermarkten) in Amerika hier en daar tot 5% omzetverhoging leidde. De VNG startte een pilot in gemeenten waarbij produkten en diensten werden gecombineerd met de verkoop van alcohol; inmiddels breed bekend als het 'wijntje bij de kapper.' Ook Apeldoorn doet mee.

  Lees meer over "Slimme blurring zonder alcohol"
 3. Paul cjg
  CU-Apeldoorn_039_0C0A0377.jpg
  Door Hanna Riezebos op 23 november 2017

  Geen drama maar een 8

  Het was een aaneenschakeling van mooie, ontroerende, vrolijke momenten in het stadhuis afgelopen vrijdag, tijdens het afscheid van wethouder Paul Blokhuis. Ik heb onze fractie beloofd een sfeerverslag te schrijven, maar ik krijg het niet goed op papier. Sommige momenten laten zich alleen beleven, en niet achteraf in woorden vangen.

  Lees meer over "Geen drama maar een 8"
 4. seriousrequest
  CU-Apeldoorn_039_0C0A0377.jpg
  Door Hanna Riezebos op 9 oktober 2017

  De stille ramp 2017

  Het blijft je jaren erna nog bij: die dag dat je je peuter even uit het oog verloor. Bij ons was dat op een camping in Luxemburg, en de tien minuten voor ik haar terug vond leken me eindeloos. Vooral omdat er een spoorlijn langs de camping liep.
  Veel ouders vinden na een oorlog of natuurramp hun kind nooit meer terug; dat is pas echt een ramp... De opbrengst van 3FM Serious Request in Apeldoorn gaat dit jaar naar kinderen die door een ramp of conflict hun ouders, broers of zussen kwijt zijn. Gezinnen weer verenigen is een doel waar ChristenUnie Apeldoorn heel enthousiast van wordt!
  Lees meer over "De stille ramp 2017"