Erik Jan Aalbers vervangt Willeke de Jager tijdelijk

TOF_0213.jpg

Erik Jan Aalbers vervangt Willeke de Jager tijdelijk

De komende periode wordt raadslid Willeke de Jager - Meindertsma tijdelijk vervangen door fractievertegenwoordiger Erik Jan Aalbers door oogproblemen en bijbehorende vermoeidheid. Willeke: "Mijn ogen blijken slecht samen te werken waardoor in de woorden van de oogarts mijn hoofd continue een marathon loopt om het beeld bij te stellen. Het raadswerk is hierdoor nu te intensief voor mij."

De verwachting is dat na een operatie in 2024 de problemen snel weer verholpen moeten zijn. Tot die tijd valt Erik Jan dus voor Willeke in.

Voor wie Erik Jan nog niet kennen stelt hij zich nog even voor: "Mijn naam is Erik Jan Aalbers, ik woon in Kerschoten en ben directeur van basisschool ‘t Schrijvertje. Van 2014 tot 2022 was ik raadslid voor de ChristenUnie. Ik vind het belangrijk dat de gemeente zorgvuldig met z'n geld omgaat. Daarbij heeft 'omzien naar kwetsbaren' wat mij betreft voorrang op allerlei prestigeprojecten. Startpunt voor mij is dat we in de dorpen en in de stad, met z’n allen, het beste met elkaar voor hebben. Wie gunt z’n naaste nou niet een eerlijke overheid, een goede gezondheid, een fijne woonomgeving, toegankelijke zorg en een dak boven het hoofd? Omdat ik de afgelopen jaren al raadslid ben geweest is deze tijdelijke positie mij niet vreemd. Het is een eer om Willeke de komende tijd te vervangen als raadslid."