Bedankt!

Website Dankjewel
CU-Logo-plusje-PosterVariant-RGB
Door ChristenUnie Nieuws op 22 maart 2018 om 13:24

Bedankt!

Bedankt voor uw stem, voor uw steun, voor uw bijdrage. Bedankt voor het vertrouwen dat u opnieuw in ons gesteld heeft!

De gemeenteraadsverkiezingen zijn weer voorbij. Na een spannende avond lijken we 4 zetels gekregen te hebben. Eén hiervan is een restzetel die op het nippertje naar ons toe ging. Hoewel dit een klein verlies is, betekent dit wel dat we een belangrijke rol kunnen blijven spelen in de Apeldoornse politiek. En daar zijn we blij mee.

Dit mooie resultaat had nooit bereikt kunnen worden zonder uw hulp.Want uw stem, steun, aanmoedigende berichten of ondersteuning in de campagne was cruciaal. We mogen terugkijken op een paar mooie maanden, waarin we ons gesteund wisten door een grote groep ChristenUnie-leden en -sympathisanten. Door middel van enkele evenementen, social media en natuurlijk veel gesprekken hebben we ons programma van hoop aan Apeldoorn bekend mogen maken. Zowel de uitslag van de verkiezingen, als deze mooie campagne, waren niet mogelijk geweest zonder uw steun. Daarom willen we u daar heel hartelijk voor bedanken.

Dankuwel!

ChristenUnie Apeldoorn

Deel dit bericht

Labels: ,