Even voorstellen: Tim en Arjan

Groepsfoto muur kleuren.jpg
CU-Logo-plusje-PosterVariant-RGB
Door ChristenUnie Nieuws op 2 december 2022 om 11:00

Even voorstellen: Tim en Arjan

Sinds dit najaar zijn er twee nieuwe gezichten bij ChristenUnie Apeldoorn betrokken: een bij het bestuur en een bij de fractie. We stellen ze graag aan je voor!

Tim van Ieperen - bestuurslid

Mijn naam is Tim van Ieperen en ik ben het nieuwe bestuurslid van de ChristenUnie in Apeldoorn. Ik ben 36 jaar en ben geboren en getogen in Apeldoorn. Sinds afgelopen zomer woon ik met mijn vrouw aan de Vlijtsekade, een heel fijn plekje in Apeldoorn. Ik ben docent maatschappijleer en geschiedenis op UGO in Apeldoorn. Via dit werk leerde ik Peter Kranenburg kennen en op die manier kwam ik in aanraking met de ChristenUnie. Na wat gesprekken met het bestuur heb ik besloten hier onderdeel van uit te gaan maken en gelukkig is dit tijdens de afgelopen ALV ook formeel geworden. Ik kijk er naar uit om me via deze manier in te zetten voor de ChristenUnie.

Arjan Westerveld - fractieassistent

Sinds afgelopen oktober ben ik werkzaam voor de ChristenUnie-fractie hier in Apeldoorn. Ik woons sinds afgelopen zomer tegen het centrum van Apeldoorn aan met mijn vrouw en teckel. In het dagelijks leven werk ik op opdrachtbasis voor overheidsinstellingen. Oorspronkelijk kom ik uit Elst en maar na mijn studie politicologie in Nijmegen ben ik in die laatste plaats nog even blijven hangen. Daar ben ik ook besmet geraakt met het politieke virus van de ChristenUnie, waar ik al sinds 2013 meedraai in verschillende campagnes en functies. Apeldoorn is gelukkig niet helemaal nieuw meer voor mij, maar ik hoop deze stad de komende tijd heel goed te leren kennen!

Ook een keer meedraaien met fractie of bestuur? Neem contact met ons op.

Labels: ,