Hanna Riezebos keert na verkiezingen niet terug in Apeldoornse gemeenteraad

Hanna.jpeg
CU-Logo-plusje-PosterVariant-RGB
Door ChristenUnie Nieuws op 16 december 2021 om 21:28

Hanna Riezebos keert na verkiezingen niet terug in Apeldoornse gemeenteraad

Hanna Riezebos, nu nog gemeenteraadslid voor de ChristenUnie in Apeldoorn trekt zich terug als kandidaat voor de komende verkiezingen. Ze heeft een baan gevonden als beleidsmedewerker en kan dit niet combineren met het werk in de lokale politiek.

“Ik zal het raadswerk enorm gaan missen. Ik heb het de afgelopen acht jaar met veel plezier mogen doen”, aldus Riezebos. Het raadslid heeft zich de afgelopen jaren mogen inzetten voor de jeugdzorg, de Wmo, het onderwijs en cultuur.

“Ik kijk terug  op een mooie tijd. Vooral als ik iets kon betekenen in het contact tussen het stadhuis en de inwoners was ik in mijn element als volksvertegenwoordiger”.

Ben Bloem, huidig fractievoorzitter en lijsttrekker voor de komende verkiezingen betreurt het vertrek van Riezebos, maar respecteert haar besluit. “Hanna is echt een dossiertijger, die zich jarenlang met hart en ziel heeft ingezet voor kwetsbare Apeldoorners. Ze is van grote waarde voor ons team en het wordt nog een hele klus om haar te vervangen. Gelukkig hebben we veel talent in ons midden, maar dat neemt niet weg dat we Hanna enorm zullen missen. We wensen haar uiteraard heel veel succes in haar nieuwe job!”

Riezebos blijft tot aan de verkiezingen aan als raadslid. Zij zal na de verkiezingen afscheid nemen van de lokale politiek.

Deel dit bericht

Labels: ,