Miep-van-der-Zee-trofee voor zorgboerderij Wenumhoeve

Nieuws Wenumhoeve
CU-Logo-plusje-PosterVariant-RGB
Door ChristenUnie Nieuws op 10 maart 2018 om 15:21

Miep-van-der-Zee-trofee voor zorgboerderij Wenumhoeve

Zaterdag 10 maart vond de ChristenUnie Familiedag plaats op zorgboerderij de Wenumhoeve. Er was ruimte voor ontmoeten, kennismaken, en samen genieten van elkaar en het moois wat de Wenumhoeve te bieden heeft. Door jong en oud werd genoten van de koeien, paarden, geiten, konijnen en kippen. Aan de Wenumhoeve werd vervolgens de Miep-van-der-Zee-trofee uitgereikt, voor hun bijzondere inzet in het 'omzien naar elkaar'.

De Wenumhoeve combineert het boerenbedrijf met zorg. Mensen met een beperking helpen mee in het verzorgen van de dieren en het werk op de boerderij. Een aantal van deze hulpboeren en -boerinnen was zaterdag ook aanwezig. Zij vertelden openhartig over het werk dat ze bij de Wenumhoeve deden en wat dat voor hen betekent.

De Miep-van-der-Zee-trofee wordt uitgereikt aan personen die zich binnen de Apeldoornse samenleving bijzonder hebben onderscheiden op het gebied van cultureel erfgoed, natuurbehoud, de relatie tussen kerk en samenleving en/of omzien naar de ander.

Deel dit bericht

Labels: ,