De stille ramp 2017

seriousrequest
CU-Apeldoorn_039_0C0A0377.jpg
Door Hanna Riezebos op 9 oktober 2017 om 10:39

De stille ramp 2017

Het blijft je jaren erna nog bij: die dag dat je je peuter even uit het oog verloor. Bij ons was dat op een camping in Luxemburg, en de tien minuten voor ik haar terug vond leken me eindeloos. Vooral omdat er een spoorlijn langs de camping liep.
Veel ouders vinden na een oorlog of natuurramp hun kind nooit meer terug; dat is pas echt een ramp... De opbrengst van 3FM Serious Request in Apeldoorn gaat dit jaar naar kinderen die door een ramp of conflict hun ouders, broers of zussen kwijt zijn. Gezinnen weer verenigen is een doel waar ChristenUnie Apeldoorn heel enthousiast van wordt!

De Protestantse Gemeente Apeldoorn doet mee met een hele mooie actie.

Vanaf zaterdag 16 december zal er in de Onze Lieve Vrouwenkerk 110 uur onafgebroken uit de Bijbel worden gelezen. Dit betekent dat er gelezen zal worden tot woensdag 20 december middernacht. Iedereen die mee wil lezen wordt gevraagd minimaal 10 minuten te lezen en €1,– per minuut te betalen.

De fractie ChristenUnie Apeldoorn heeft zich alvast opgegeven! Naast het Bijbellezen zal er van alles te doen zijn in en rondom de kerk, zoals optredens van koren, een levende kerststal, Bijbelvertellingen voor kinderen, gelegenheid om elkaar te ontmoeten en in gesprek te gaan.

Heb je interesse om mee te doen? Mail dan naar wereldrecordbijbellezen@gmail.com.

Hanna Riezebos,

raadslid ChristenUnie

Deel dit bericht

Labels: , ,