Onze man in Apeldoorn, Amersfoort en Den Haag.

Koffertje GJ
Jarin_2
Door Jarin van der Zande op 25 september 2017 om 20:21

Onze man in Apeldoorn, Amersfoort en Den Haag.

We zijn op deze Apeldoornse ChristenUnie website met een nieuwe blog begonnen. Iets anders vormgegeven dan je misschien gewent bent, met meer diepgang dan de snelle soundbites die in de media vaak overblijven. Je kunt als lezer nu een blog selecteren per fractielid, om te ervaren waar we nu eigenlijk allemaal mee bezig zijn en wat ons bezig houdt tijdens ons werk als politicus. Voel je altijd vrij om te reageren op deze blogs. Wanneer je ergens overtuigd mee eens bent, of als je ergens hardgrondig mee oneens bent. Ik kom graag met je in gesprek, en samen komen we er vast wel uit!

Maar voordat ik deze persoonlijke blog ga vullen met verhalen en opinies, neem ik je graag eerst mee in een kijkje achter de schermen. Want wat doe ik nu eigenlijk als politicus? Ik heb het voorrecht om zowel hier in de gemeenteraad van Apeldoorn actief te zijn als fractievertegenwoordiger, maar ook te werken in Amersfoort (op het ChristenUnie partijbureau) en Den Haag (in de Tweede Kamer), als Landelijk voorzitter van PerspectieF, de politieke jongerenorganisatie van de ChristenUnie. Ik ben dus continue aan het switchen tussen de lokale en landelijke politiek om de belangen van de Apeldoornse inwoners, en jongeren specifiek, te verdedigen. Hoe ziet dat er dan concreet uit? Bekijk mijn allereerste VLOG eens, gemaakt op Prinsjesdag. Wat vind je er van?

Deel dit bericht

Labels: ,