Anno Domini 2021

New year resolution 2021.jpg
Martin van Bruggen
Door Martin van Bruggen op 1 januari 2021 om 10:57

Anno Domini 2021

In aanloop naar kerst heb ik gesproken over verwachtingen. Ook over verwachtingen die we misschien hebben voor 2021. En nu, nu we 2021 ingestapt zijn, wil ik jullie allereerst een gezegend Nieuwjaar wensen.

Voor ons als politieke partij gaan we verkiezingen tegemoet. Een tijd waarin wij onze idealen met extra energie uitdragen. En ik breng u maar al te graag nog even in herinnering dat we ook als lokale afdeling hier in Apeldoorn mensen zoeken die de komende tijd actief met ons mee gaan doen. Wellicht heeft u nog niet precies bedacht wat u in 2021 en daarna gaat doen. U mag uw talenten gerust bij ons inzetten! Dat kan bijvoorbeeld door ons een berichtje te sturen.

Plannen maken en vooruitkijken is belangrijk onderdeel van verkiezingen. En het jaar wat achter ons ligt is een tastbare getuige dat ondanks onze plannen een dorp, een stad, en zelfs een wereld er in korte tijd heel anders uit kan zien. Vanaf Genesis tot Openbaring – lezen we dat de wereldgeschiedenis uiteindelijk om gaat om iets wat groter is dan onze eigen plannen. God gaat zijn weg met deze wereld en met ons. Ook 2021 is een jaar van onze Heer.

De zegen van onze Heer gewenst in dit nieuwe jaar.

Hartelijke groet van het bestuur:

Martin van Bruggen
Mirjam van der Weerd
Mark Wallet

Labels: ,