Een belangrijk verzoek

dinner-table-1433494_1280
Door op 12 december 2017 om 15:00

Een belangrijk verzoek

Beste vrienden van de ChristenUnie,

Graag wil ik jullie betrekken bij een plan dat we als fractie hebben bedacht om geld te verdienen voor de actie van Serious Request voor het Rode Kruis. Zoals u weet staat het glazen huis van 3FM de week voor Kerst op het Marktplein in Apeldoorn.

Het doel waarvoor dit jaar geld wordt gevraagd is ‘Breng ze weer samen’. Dat is een boodschap die wij van harte ondersteunen. Het belang van gezinnen is bij ons in beeld. We nodigen jullie uit om ons voor (minimaal) 10,- te sponsoren in het kader van de 3FM Serious Request actie. Elke gift komt volledig ten goede aan het Rode Kruis.

Daarvoor gaan wij voor mensen in Apeldoorn, die een thuis en een eigen gezin moeten missen een diner organiseren. Op vrijdag 5 januari 2018 organiseert de fractie van de ChristenUnie Apeldoorn in samenwerking met het Citypastoraat de Herberg en de Stichting DTZ Apeldoorn een Nieuwjaarsdiner voor dak- en thuislozen, waarvoor we zelf koken en waar we als fractie samen zorgen voor het eten, drinken, de aankleding, koks en bediening en er een mooie avond van maken.

Zo werkt uw gift dubbelop! Wilt u ons steunen? Graag doneren voor 24 december 2017.

Doneer via https://kominactie.3fm.nl/actie/nieuwjaarsdiner-dak-thuislozen-christenunie

Het Nieuwjaarsdiner zal plaatsvinden in de Herberg. Het begint om 18:00 uur.

Alvast bedankt!

Jeannet Huizing, raadslid

Deel dit bericht